DE WINTER IN MET LAMMERS & LAMMERS

De winterschilder is van oudsher een schilder die met korting het binnen schilderwerk voor u uitvoert. Dit om de werkvoorraad van schilders ook in de winter te vullen met schilderklussen. Immers, buitenwerk is vaak niet mogelijk in verband met kou, vorst en regen. Om de werkvoorraad van de schilders te vullen werkt de winterschilder met winterkorting

Periode voor een winterschilder
De periode waarin de term wordt gebruikt ligt tussen 01 november en 01 maart. Natuurlijk zijn de weersomstandigheden niet ieder jaar exact hetzelfde, daarom kunnen sommige jaren het buitenschilderwerk eerder worden opgepakt. Zo rond oktober zullen schilders vaak beginnen met het promoten van de lagere tarieven. Zo wordt de agenda vanaf oktober al langzaam aan gevuld met binnen klussen in de winter periode.

Hoeveel bespaart het?
Wilt u uw woning aan de binnenkant laten schilderen of behangen? Dan kunt u besparen op de kosten als u een winterschilder inhuurt.

Het voordeel van winterschilders is dat wij van Lammers & Lammers schildersbedrijf in de wintermaanden uw woning schilderen of behangen met een zeer gunstige korting van 10% op uw schilder of behang werk.

Uitstellen van het binnen schilderwerk
Heeft u binnen schilder of behang werk op de plank liggen, dan kan het slim zijn om dit een aantal maanden uit te stellen tot de winter periode. Zo profiteert u van onze winterkorting van 10%

Wacht niet te lang!!!
Bent u benieuwd wat de winterkorting voor u betekend?
Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Wij bieden u graag en geheel gratis een vrijblijvende offerte aan.


WINTERKORTING

10% op het binnenwerk.

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

  • Ik geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking(en).