Behangwerkzaamheden voor nieuw- en bestaande bouw

Behang als wandafwerking is hot. Niet alleen als praktische oplossing, maar ook voor een uniek en stijlvol interieur. Wilt u zich het gedoe van zelf behangen besparen? Lammers & Lammers voert alle behangwerkzaamheden vlekkeloos voor u uit. In keuze en aanschaf bent u trouwens geheel vrij.

Welke behang soorten plakken wij?

Renovlies behang

Sterk behang voor gladde, naadloze wanden zonder stucen. Ideaal voor muren met kleine scheurtjes, maar ook een slimme oplossing voor nieuwbouwwoningen. Overschilderbaar in elke gewenste kleur. Goedkoper en sneller klaar dan stucwerk, minder krasgevoelig en daarom praktisch voor elke kamer.

Glasweefsel behang

Dit type behang heeft dezelfde praktische voordelen als renovlies, maar dan met een structuurtje. Met veel keuzemogelijkheden, van fijn tot meer uitgesproken decoratief. Makkelijk in onderhoud en zelfs toepasbaar in vochtige ruimtes. Glasweefselbehang is tevens overschilderbaar in elke gewenste kleur.

Patroon behang

Patroon behang is een decoratieve manier om een muur te bekleden. Hoe ingewikkeld het patroon van uw behangkeuze is, wij brengen het prachtig doorlopend voor u aan. Ook fotobehang kunnen we naadloos voor u plakken. Dit luistert natuurlijk extra nauw.

Volledige keuzevrijheid

U mag zelf bepalen waar u het behang koopt. Dat geeft u complete vrijheid bij het bepalen van uw keuze. Natuurlijk kunnen wij u daar wel goede tips over geven. Voor alle andere materialen die nodig zijn, zoals een behangtafel, lijm en kwasten, zorgen wij voor.

Wilt u meer weten over onze behangwerkzaamheden of direct een afspraak maken? Bel 06-22005147 en Lammers & Lammers komt bij u langs voor een prijsopgave.