Over Lammers & Lammers
Mogen wij ons even voorstellen?

Wij zijn Patricia en Wesley van Lammers & Lammers schildersbedrijf. Wij zijn een professioneel schildersechtpaar uit Heiloo. En voordat u de grap maakt, doen wij dat zelf maar: wij kunnen wel samen behangen.

Prijs/Kwaliteitverhouding

Gebruiken de beste materialen

Certificeringen

Hoogwerker Certificaat – VCA – Houtrot Certificaat Niveau 1 en 2

Gespecialiseerd

Houtrot reparatie

Ervaring en precisie

Lammers & Lammers is een jong bedrijf, maar wel met een vracht aan individuele ervaring. Onze kracht is schilderwerk met een ongekend goede prijs/kwaliteitsverhouding. Nauwkeurig en met de beste materialen. Wij voeren alle voorkomende buiten- en binnenschilderwerkzaamheden uit. Verder zijn wij gespecialiseerd in het repareren van houtrot, wat vaak noodzakelijk is om hout- en schilderwerk in topconditie te houden. En wij zeiden het al: behangen doen wij ook.

Kleuradvies

Vind u het lastig om kleurkeuzes te maken? Wij adviseren u graag. Vaak kunnen wij beter inschatten hoe een kleur uitpakt in een grotere of kleine ruimte, op een zonnige plek of meer in het donker, binnen of buiten. De kleuradviezen kunnen wij gelijk aan u meegeven compleet met de kleurnummers. De kleuren kunnen zo direct worden besteld. Voor kleuradvies betaald u niks extra. Wilt u meer informatie over kleuradviezen? Neem dan gerust contact op of bel ons 06-22005147.

Certificeringen

Lammers & Lammers is VCA-gecertificeerd, wat inhoudt dat wij bij onze werkzaamheden alle veiligheidsvoorschriften voor de schildersbranche in acht nemen. Wij zijn in het bezit van een hoogwerker certificaat. Daarmee kunnen wij ook op moeilijk bereikbare plekken ons werk doen. Tevens zijn wij in het bezit van een Houtrotherstel Certificaat Niveau 1 en 2.

Besteed uw schilder– of behangwerk uit aan twee vakmensen! Wij bespreken uw wensen en daarna ontvangt u van ons een eerlijke offerte.
Bel 06-22005147 of laat uw gegevens hier achter.

Lammers & Lammers werkt in de regio Haarlem – Overveen – Bloemendaal – Aerdenhout – Heemstede –  Zaanstreek-Waterland – Zandvoort – Hoofddorp – Amstelveen – Akersloot – Limmen – Castricum – Heiloo – Heemskerk.

Wesley Lammers
Patricia Lammers van der Bend