Buiten- en binnenschilderwerk

Voor al het schilderwerk in en om uw woning of bedrijfspand: gevels en dakkapellen, schuttingen en tuinhuisjes, kozijnen en deuren, wanden en plafonds.

Grondig voorbereid, puntgaaf uitgevoerd, zowel bij nieuwe als monumentale huizen.

Buitenschilderwerk

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij inspecteren bestaand houtwerk eerst altijd grondig op aanwezigheid van houtrot. En constateren wij probleemplekken, dan maken we een duidelijk plan voor houtrotherstel.

Wij schilderen zaken als kozijnen en ramen, gevels en overkappingen, dakgoten en dakkapellen, buitendeuren en sierlijsten. Tot in de kleinste details, zowel bij nieuwbouwwoningen als monumentale panden.

Daarnaast zijn we ervaren in het schilderen van schuren en tuinhuisjes, tuinafscheidingen en metalen hekwerken, pergolas en carports. Want ook die hebben een langere levensduur als ze goed beschermd zijn.

Binnenschilderwerk

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Moet het schilderwerk na de verbouwing de kroon op het werk worden? Zijn deuren en trappen toe aan een opknapbeurt?

Of wilt u de wanden en plafonds voorzien van een frisse kleur?

Of u in een statig jaren dertig huis woont of in een strakke, nieuwe villa. Wij voeren uw binnenschilderwerk met precisie uit. Met materialen die uw interieur de glans geven die het verdient.

Binnenschilderwerk doet u trouwens niet alleen voor het oog, want wist u dat kozijnen en ramen die aan de binnenkant slecht worden onderhouden, uiteindelijk aan de buitenkant houtrot kunnen opleveren?