Waterschade

Waterschade kunnen van uw huis of bedrijfspand een ravage aanrichten. Het is van belang om zo snel mogelijk maatregelen te nemen. Als er sprake is van een lek heeft het dan ook de eerste prioriteit om te achterhalen waar dat lek zich bevindt.

Schade door water herstellen via de verzekering

Stel altijd eerst uw verzekeraar (opstalverzekering) of verhuurder op de hoogte en zorg dat de lekkage wordt verholpen. Pas als lekkage verholpen is en de ondergrond droog is, kunnen wij deze voor u herstellen. Let hier dus goed op, want uw verzekeraar zal in verreweg de meeste gevallen (slechts) 1x het schadeherstel vergoeden. Voor de herstelwerkzaamheden na schade met water, bekijken wij eerst ter plekke wat er moet gebeuren en maken op basis hiervan de offerte aanvraag. Deze kunt u doorsturen naar uw verzekeraar. Na akkoord van de verzekeraar maken wij dan een afspraak met u om de werkzaamheden naar behoren uit te voeren.

Herstellen, repareren of bewerken van waterschade wanden en plafond

Afhankelijk van de ernst van de schade, de te behandelen oppervlakte, het type ondergrond etc. kunnen wij bepalen welke behandeling van de ondergrond er nodig is.

Wij verzorgen o.a. de volgende herstelwerkzaamheden:

Vaak moet de ondergrond na een lekkage worden geïsoleerd zodat de verkleurde plekken niet kunnen doorslaan door de nieuwe afwerklaag.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen of bellen met 06-22005147.