Webshop

Bent u het ook zo zat om na een spuitklus uw spuitpistool schoon te moeten maken met water en een borstel? En er vervolgens uren mee bezig te zijn? Dan hebben wij de oplossing! Deze Airless Pistool Hoes is een innovatieve handschoen voor uw spuitpistool om hem schoon te houden tijdens uw spuitklus. De Airless Pistool Hoes is een eenvoudige handschoen die over uw spuitpistool heen gaat en uw spuitpistool schoon houdt, zo blijft er meer tijd over voor andere dingen. Bij normaal gebruik is deze pistool hoes meerdere malen achter elkaar te gebruiken. Deze Airless Pistool Hoes is te gebruiken voor zowel de Wagner als de Graco verfspuiten.
Kent u dat na een spuitklus? Dat uw slang na het spuiten van latex of andere verf helemaal vies is en onder de verf zit, dat u veel tijd kwijt bent om dit schoon te moeten maken met warm water en een spons? Wij hebben daar de oplossing voor! Deze Airless Slang Hoes schuif je over de slang heen en beschermt uw slang tegen het vuil en verf zodat deze schoon blijft en u meer tijd heeft voor andere dingen. Bij normaal gebruik is deze slang hoes meerdere malen achter elkaar te gebruiken. Deze Airless Slang Hoes is te gebruiken voor zowel de Wagner als Graco verfspuiten.

Bent u het ook zo zat om na een spuitklus uw spuitpistool en slang schoon te moeten maken met water en een borstel? En er vervolgens uren mee bezig te zijn? Dan hebben wij de oplossing! De Airless Pistool Hoes en de Airless Slang Hoes is een innovatieve handschoen voor uw spuitpistool en slang om hem schoon te houden tijdens uw spuitklus. De Airless Pistool Hoes is een eenvoudige handschoen die over uw spuitpistool heen gaat en uw spuitpistool schoon houdt en de Airless Slang Hoes schuif je over de slang heen en beschermt uw slang tegen het vuil en verf zodat deze schoon blijft. Zo blijft er meer tijd over voor andere dingen. Bij normaal gebruik is deze pistool hoes meerdere malen achter elkaar te gebruiken. De Airless Pistool Hoes en de Airless Slang Hoes zijn te gebruiken voor zowel de Wagner als de Graco verfspuiten.